Välkommen att anmäla ditt intresse för ridning hos oss inför höstterminen 2024!

Är du osäker på vilken nivå som passar? Kontakta oss gärna på olundaryttarförening@hotmail.com

Provridning för åldrarna 5 – 10 år? Vill ni komma ut till oss för en kostnadsfri provridning (30 minuter)? Kontakta oss på olundaryttarförening@hotmail.com

Inför HT24 kommer vi starta flera nybörjargrupper. Anmäl ditt intresse på länken nedan. Vi sätter ihop grupper allt erftersom vi har tillräckligt många intresserade fördelade i lagom grupper och åldrar. HT24 startar måndag den 29/7. Höstterminen består av 21 tillfällen.

Detta är vår hästlekis/knattegrupper, läs gärna mer om våra lika nivåer här.

Vi på Olunda är en liten och familjär ridskola som värnar om vår värdegrund för att alla ska känna sig trygga och delaktiga! Vi sätter alltid säkerheten först, vi har utbildade ridlärare, snälla hästar och en aktiv styrelse och ungdomssektion.

Vi kommer inom kort lägga ut en lista på några ströplatser som är lediga.

Vi ser fram emot att se dig hos oss! 🖤🤍🖤